woensdag, november 22, 2006

:: Mijn Odin-tassen

De groente-tas: pompoen; knolselderij met loof; Chinese kool; snijbonen & als extraatje sjalotjes

De fruittas: appel; peer; sinaasappel; pinda's

Recept: pindafestival (exotisch voorafje of bijgerecht)

2 handen vol doppinda’s
2 appels
100 g. feta
2 sinaasappels
1 eetl. gembersiroop


Bereidingswijze: Pinda’s doppen. De schil van 1 sinaasappel raspen op een fijne rasp. Rasp alleen het oranje schilletje. Het witte velletje eronder is erg bitter. Alle sinaasappels uitpersen. Appels in kleine stukjes snijden. Appels, pinda’s, gembersiroop en sinaasappelrasp mengen met het sap. Kaas in kleine blokjes snijden en toevoegen. Pindafestival een half uurtje laten intrekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...