De groente-tas:sla; knolselderij; broccoli; prei; cherrytomaat
De fruittas: druiven; banaan; appel; mandarijn
Het recept: knolselderijstamppot met rijst en vis (voor 2 personen)
Ingrediënten:
½ of kleine knolselderij
400 g. aardappelen
100 g. (zilvervlies)rijst
200 g. koolvisfilet (diepvries)
2 theel. mosterd
zeezout naar smaak
vers gemalen koriander en/of peper
Bereidingswijze:
Rijst koken zoals op de verpakking beschreven staat. Knolselderij en aardappelen schillen, in kleine stukjes snijden en in ongeveer 10 minuten in weinig water gaar koken. Vis in een bodempje water gaar koken en in kleine stukjes uit elkaar trekken. Knolselderij en aardappelen tot puree stampen en mengen met rijst en vis. Op smaak brengen met mosterd zout en koriander. Lekker met een groene salade.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten