donderdag, december 20, 2007

Gekregen van de Sint & nu aan het lezen

Toen Marlena de Blasi op reis ging naar Italië, verwachtte ze dat ze verliefd zou worden op het land, niet dat ze ondersteboven zou raken van een Venetiaan. Maar dat is precies wat er gebeurde. En tot ieders verbazing zegt ze een paar maanden later in St. Louis haar baan als kok op, verkoopt haar huis, neemt afscheid van haar twee volwassen kinderen en verhuist naar Venetië.
Terwijl deze ontwortelde Amerikaanse aan den lijve ondervindt wat de cultuur van Venetië zo uniek maakt, worden wij onthaald op het openhartige, vaak geestige verhaal van twee mensen die vastbesloten zijn om samen een leven op te bouwen, ondanks alle verschillen. Duizend dagen in Venetië is doortrokken van de geuren en kleuren van Italië. Het hoofdingrediënt echter, is een vrouw die verliefd wordt op een man én een stad, en uiteindelijk de thuisbasis vindt waarvan ze niet wist dat ze die miste.

2 opmerkingen:

  1. Hermien11:56 a.m.

    Tip: zoek nooit op het internet naar foto's van haar, (nou was je dat waarschijnlijk toch al niet van plan) want dan buigt haar charmante licht-exentrisme scherp om naar iets minder aangenaams...
    Wel een leuk boek. Heb ook het vervolg gelezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. is dat boek nou nog niet uit?

    BeantwoordenVerwijderen

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...