zondag, december 11, 2005

:: Ingang L

De instructies van vrijdag gingen over het bezoek aan AHOY' alwaar BLØF een concert gaf. 6 maanden nadat ik slechts de helft van een retourtje GOES benutte, gingen Lief en ik vrijdagmiddag omstreeks kwart voor vijf op weg naar Rotterdam. Plan was om ook nog ergens te dineren. Maar we hadden buiten de mist en de files gerekend. De mist was op sommige plaatsen zo dicht dat we de borden op de weg niet meer konden zien. Het geplande diner werd snel wat broodjes kopen bij een tankstation. Ook romantisch.
Om iets voor half acht draaide we het parkeerterrein van AHOY' dan eindelijk op. Ingang L hadden we snel gevonden en daar werden we voorzien van de roze armbandjes en mochten we de zaal betreden nadat we instructies over de garderobe en de afterparty in ontvangst hadden genomen. Na een bezoek aan toilet en het nuttigen van een beker thee zijn we naar mijn vaste plek gelopen en hebben daar genoten van een prachtig concert. Ik had er wel rekening mee gehouden dat er gastmuzikanten zouden zijn, maar BrainPower (AHOY' gooi je armen in de lucht) was echt een verrassing.
Na het concert aangeschoven bij de nazit. Die ook erg gezellig was, en leuk om weer eens mee te maken. Als het mogelijk was geweest waren we zaterdagavond nog een keer gegaan.

4 opmerkingen:

 1. Leuk!!
  Eigenlijk -maar da's een heel ander verhaal- zou ik ook gegaan zijn [zonder zo'n polsbandje natuurlijk].
  Als ik geweten had dat jullie er ook zouden zijn ....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ...6 maanden nadat ik (en Joris???) slechts de helft van een retourtje GOES benutte....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Mirre: Joris woont nog steeds - net als ik - in de Sint Jorisstraat. Al heeft Joris wel besloten te verhuizen naar een aanleunwoning iets verder in de straat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. tsja op een bepaalde leeftijd krijgt een aanleunwoning de voorkeur ;)

  BeantwoordenVerwijderen

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...