woensdag, januari 31, 2007

:: Mijn Odin-tassen

De groente-tas: boerenkool; spruiten; zilversteel; sla

De fruittas: appel; mandarijn; avocado; sinaasappel; kumquats

Recept: zilversteel met kerrie

Ingrediënten:
1 struik zilverstelen
1 teen knoflook, geperst
2 eetlepels zonnebloemolie
1 theel. kerriepoeder
een scheutje water

Bereidingswijze:
Was de zilversteelbladeren in hun geheel. Snijd de witte stengels in 2 cm brede repen en de bladeren in grove stukken. Verwarm de olie en roerbak de witte stengels met knoflook en kerrie een paar minuten. Voeg het water toe en laat de groente 5 minuten zacht koken. Voeg dan de groene bladeren toe en laat de groente nog maximaal 5 minuten stoven. Serveer het gerecht met aardappelpuree, rijst of een andere gekookte graansoort.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...