dinsdag, mei 22, 2007

Vlieselinedoek

In een over-ijverige schoonmaakbui besloot ik laatst de lappen stof van mijn Lotek-lampen een wasbeurt te geven. In de wasmachine...
Mijn advies: niet doen. De lampenkappen doorstaan de wasbeurt niet, en voorts moet je je wasmachine een paar keer naspoelen om hem weer vrij te krijgen van de restanten van de lampenkapjes. Iets waar ik pas achterkwam na het draaien van een bonte was. Al mijn was kwam er gespikkeld uit.
Afijn, sinds dit wasdrama staan mijn Lotek-lampen te pronken zonder hoesje.
Afreizen naar de winkel waar ik ze heb gekocht - De Bijenkorf - vind ik ook nogal een opgave, en dus was ik vandaag blij met het vinden van de webwinkel Classicbasics.nl
De bestelling voor 2 sets Vlieselinedoeken (want zo heten die lappen stof) was snel geplaatst, en worden binnenkort de spaarlampen in de Loteks weer gedimd door lapjes stof.

3 opmerkingen:

 1. Die van mijn zijn gewoon helemaal vergaan. Ik heb één lamp weggedaan en over de ander twijfel ik: een nieuwe lamp is duurder, maar ik voel me met € 27,50 voor twee lapjes vlieseline zo ontzettend bekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. he, da's een goede tip. onze lotek heeft ook al een tijd een schoon pakje nodig, maar (in tegenstelling tot wat mijn haarkleur doet vermoeden) wist ik dus wel dat deze niet in de machine mag. ;-) daartentegen heb ik dan weer niet de tegenwoordigheid van geest om ff te googlen voor een nieuw vlieselinedoek.


  @crash, zou je voor een schappelijk prijsje eventueel jouw exemplaar van de hand willen doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem12:43 p.m.

  Voorzichtig op de hand wassen kan wel, probeer dat eerst voor je 25 euro uitgeeft voor een nieuw doek!

  BeantwoordenVerwijderen

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...