maandag, juni 04, 2007

Gisteravond in de huisbioscoop > The Lake House

Geschuif met tijdslijnen verbinden we doorgaans niet aan romantische drama’s, dat is voorbehouden aan science fictionfilms. En zelden levert het plaatje een sluitend geheel op zonder onlogische verwikkelingen en niet sluitende eindjes. Daar ontkomt ook The Lake House niet aan maar in Alejandro Agresti’s charmante romantische drama vormt dat geen probleem. Het gaat er immers veel meer om dat liefde tijd en ruimte kan overbruggen… in de film dan.

The Lake House is een remake van de Koreaanse film Siworae uit 2000, een romantisch drama met een bovennatuurlijk tintje. De Amerikaanse versie brengt Sandra Bullock en Keanu Reeves na jaren weer samen voor de camera na hun succesvolle optreden in Speed uit 1994.


[ volledige recensie op moviemachine.nl ]


Wij hebben erg genoten van de film, en dat kwam mede door de soundtrack: Paul McCartney (This never happened before), Nick Drake (Time has told me) en Carole King (It's too late).


Ook altijd leuk om te lezen zijn de goofs in een film. The Lake House heeft er nogal wat in zich. Wat begrijpelijk is als je met tijd gaat rommelen.

[ overzicht van de goofs op imdb.com ]

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...