maandag, september 01, 2008

Prison Break seizoen 4

Op 11 maart 2008 maakte Wentworth Miller tijdens een persconferentie in Tel Aviv bekend dat er een vierde seizoen aankomt: "Wentworth confirmed that season 4 of Prison Break is a fact and the shootings will start at the end of March." Hij zei ook dat dit seizoen niet over het ontsnappen uit een gevangenis zou gaan, maar over zijn wraak richting "The Company" omdat zij Sara vermoord zouden hebben. De producers van Prison Break hebben, naar eigen zeggen, een geweldig idee voor de verhaallijnen van het 4e seizoen. De productie van de serie heeft hiervoor Dallas, Texas verlaten en is verhuisd naar Los Angeles. Op dit moment zijn de opnames van dit nieuwe seizoen in volle gang.

De preview van seizoen 4 van Prison break zal bestaan uit 2 afleveringen die ongeveer een goede twee uur in beslag zullen nemen. Deze afleveringen beginnen op 1 september in de VS. Vanaf dan wordt elke week één aflevering uitgezonden. In de helft van het vierde seizoen last Amerika een stop van drie tot vier maanden. Na deze stop komt het vervolg van seizoen 4. In Nederland worden de laatste vijf afleveringen van seizoen 3 eind zomer uitgezonden met een vervolg van seizoen 4. In België worden de afleveringen van seizoen 4 in het najaar van 2009 uitgezonden op 2BE.
[bron: wikipedia]

Vanavond op de tv in de USA: Ik verwacht dat we deze week de eerste 2 afleveringen van seizoen 4 zien in onze thuisbioscoop.

Previews van seizoen 4 zijn te vinden op YouTube

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...