dinsdag, november 15, 2005

:: Naar school

Ik ben deze week in Nieuwegein. Op school. Ik ben gestart aan het MCSA-traject en leer deze week alles over Windows XP Professional.
Gisterochtend om kwart over zes van huis vertrokken om vervolgens tegen half tien binnen te stappen bij het trainingscentrum BVO.
Gelukkig overnacht ik de rest van de week in het Mercure-hotel in Nieuwegein. En dat hotel staat praktisch om de hoek bij BVO. Hoewel ik er gistermiddag na de cursus toch een uur over deed om het te vinden. Niet iedereen die ik de weg vroeg wist het Mercure te staan, waardoor ik vele kilometers heb gewandeld (doe ik dat ook weer eens) en veel van Nieuwegein heb gezien.
Vanmorgen zonder al te veel omlopen de juiste weg gevonden. Ik had rekening gehouden met weer een dwaalpartij, maar dat viel reuze mee. Gevolg was dat ik al om iets voor negenen bij BVO binnenstapte, terwijl de cursus pas om half tien start. Komt ook nog bij dat mijn docent in de file vast staat... Dat schiet op. Kan ik wel even loggen.
De stof van de cursus nemen we lekker vlot door. Ik ben de enige cursist en krijg dus prive-les. Wat een luxe. Ik ga nu maar wat oefeningen doen.
Je hoort er nog van in de loop van de week!

4 opmerkingen:

  1. Is het al herfst?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Ing: Spinvis!(één van de weinige hoogtepunten in de Nederlandstalige muziek: het nummer Herfst in Nieuwegein)

    BeantwoordenVerwijderen

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...