maandag, september 11, 2006

:: Alles te koop

Op internet bezoek ik regelmatig veiligsites zoals ebay en marktplaats. Vaak om te kijken of er nog lp's of cd's die ik wil hebben te koop staan. De laatste tijd ook steeds vaker om mijn slag te slaan bij lego en playmobil koopjes. Vanavond iets na elven zit ik niet achter de computer, maar voor de buis:

Frans Bromet gaat op zoek naar verhalen achter de spullen die op internetsites te koop worden aangeboden. Zoals Cathy, die haar trilplaat op internet heeft gezet. De 104 kilo zware vrouw heeft het apparaat aangeschaft om gewicht te verliezen, maar ze heeft er maar drie keer opgestaan. De veertiger Pim is liefhebber van modeltreinen. Na zijn ontslag als servicemanager bij een it-bedrijf volgt hij een opleiding voor product-designer. Om dat te betalen, handelt hij op marktplaats.nl in modeltreinen.

De oud-conservatoriumstudenten Esther en Serdar verkopen de viool die hen ooit bij elkaar bracht. Het geld heeft Esther broodnodig voor de emigratie naar Turkije, waar Serdar vandaan komt. Volgens Esther worden zij daar gelukkiger dan in Nederland.
En de jonge moeder Monique die via Marktplaats haar hele interieur, type Frans Bauer, te koop aanbiedt. Haar 3-jarige dochtertje heeft leukemie en is klaar met de chemotherapie. Met de verkoop van het interieur wil Monique met haar gezin een nieuwe start maken.

Vanavond en volgende week maandag op Nederland 2 vanaf 23.10 uur

1 opmerking:

  1. Frans Bromet is altijd leuk en dit is op voorhand al leuk (alhoewel,een Frans Bauer interieur toch wel jeukerig is hoor)

    BeantwoordenVerwijderen

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...