donderdag, september 14, 2006

:: Nieuw mobieltje

Ik was al tijden van plan een nieuw mobieltje aan te schaffen. Mijn 6310i was werkelijk versleten. Sommige toetsen reageerden niet meer meteen, het ding ging vaak spontaan uit. Tijd voor een nieuwe, maar welke dan? Lang zoeken bracht me bij de N91. Camera, radio, agenda, internetten, gamen, routeplanner, mp3-speler en telefoon en een handleiding die dikker is dan het toestel zelf! Verleden week kreeg ik hem binnen.
Een paar dagen later lees ik in de PC Active een test. 4 mobiele telefoons met mp3-speler hebben ze getest, en wat denk je: ik heb een goeie keus gemaakt. De N91 komt veruit als best uit de test en kan als mp3-speler de concurrentie makkelijk aan met de beste Creative-spelers. Het was vanochtend dan ook genieten geblazen tijdens mijn wandeling naar het station. De nieuwe Bob Dylan klonk erg goed!

8 opmerkingen:

 1. Bob Dylan? Ga je mond spoelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. struikel11:43 p.m.

  Proficiat met je aanwinst. Niet werkende toetsen op een 6310 is een natuurlijk dood voor die Nokia, dat hebben er meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hermien10:05 a.m.

  Vraai! Neem je ook af en toe op?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En dan foto's van onderweg meteen op je log plaatsen, kan dat ook ? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @de overburen (a.k.a Zullie) ja dat kan ook. Kijk maar op www.moblog.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als hij nou ook nog de concurrentie aan kan met mijn Canon-cameraatje, dan ben ik eindelijk van al die losse apparaten in mijn tas af ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey, dat is nou eens een goede tip. Ik moet zodadelijk ook aan een nieuwe, maar heb nog geen idee welke het moet worden. Ik zal deze zeker meenemen in Het Laatste Oordeel.. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...